ETEN & DRINKEN
Gerookte eendenborstfilet met balsamico en blauwe bes of Zacht gegaarde roodbaars met mousse van knolselderij en vadouvan Soup du jour: wisselende soep van het seizoen Shortrib, zacht gegaard met honing gelakt rundvlees en kimchi-crème of Vangst van de dag: dagelijks wisselend visgerecht Gebakken aardbeien met zwarte peper, boeren roomijs op krokant bladerdeeg € 14.75 € 15.75 € 15.50 € 13.75 € 6,75 € 12.75 € 13.75 € 15.75 € 13.25 € 32.50 € 24.75 € 25.75 € 25.75 € 24.50 € 23.50 Alle hoofdgerechten worden geserveerd met seizoen groenten, frietjes en mayonaise Extra portie friet 3 euro € 11.75 € 12.75 € 14,75 € 9.75 € 21.00 € 27.00 € 7,00 € 8,00 Graved laks: gemarineerde zalmfilet of Klassieke rundercarpaccio met pesto en parmezaan Soup du jour: wisselende soep van het seizoen Runderbavette van Henk Broeders met Salsa Verde of Vangst van de dag: dagelijks wisselend visgerecht After eight: chocolade ijs met slagroom en witte chocolade mint saus € 14.75 € 15.75 € 15.50 € 13.75 € 12.75 € 6.75 € 13.75 € 15.75 € 13.25 € 25.75 € 23.75 € 25.75 € 25.50 € 23.50 Alle hoofdgerechten worden geserveerd met seizoen groenten, frietjes en mayonaise Extra portie friet €3.00 € 11.75 € 12.75 € 15.75 € 7.00 € 8.00 € 9.50 € 11.50 € 11.50 € 10.75L'Orangerie Keuzemenu
Voorgerecht
Tussengerecht
Hoofdgerecht
Dessert
Carpaccio met pesto, rucola en Parmezaanse kaas
Sashimi van verse zalm en tonijn met krokante garnaal
Vitello tonato, dungesneden kalfsvlees met tartaar tonijn
Burrata met tartaar van tomaat en crème van basilicum (vegetarisch)
Vers gebakken brood met olijfolie, kruidenboter en aioli
Labneh: huisgemaakte verse kaas met brood en olijfjes en verse kruiden
Rijk gevulde vissoep
Pikante gamba’s, gebakken in knoflookolie met Spaanse peper
Risi e bisi: vegetarische risotto met tuinerwtjes
Runder-tournedos (170 gr) van Henk Broeders met saus van roze peper
Spaanse tonijnfilet met mango salsa
Vangst van de dag: dagelijks wisselend visgerecht
Runderbavette van Henk Broeders met chimichurri, pittige verse kruiden saus
Hoenderfilet met loempia van pulled chicken en mais, gevogelte saus
Shakshuka: mediterrane tomaten-paprika stoofschotel met eitje uit de oven, geserveerd met Feta en brood (vegetarisch)
-
Dame Noir 2.0: Trio chocolade ijs met slagroom en saus van witte chocolade en vanille
Romanoff: verse aardbeitjes vanille-ijs met aardbeien-wodka room
Kaasplankje, vier stuks van onze biologische kazen met brood en garnituur
Café L’Orangerie: koffie met Ierse whisky of likeur naar keuze en friandise
Wijn arrangement 3 gangen
Wijn arrangement 4 gangen
Wijnselectie los per glas bijpassend bij het gerecht
Wijnselectie “Premier” los per glas bijpassend bij het gerecht
Kermis menu 2024
Voorgerecht
Tussengerecht
Hoofdgerecht
Dessert
Carpaccio met pesto, rucola en Parmezaanse kaas
Sashimi van verse zalm en tonijn met krokante gefrituurde garnaal
Vitello tonato, dungesneden kalfsvlees met tonijnmayonais
Burrata met tartaar van tomaat en crème van basilicum (vegetarisch)
Labneh: verse kaas met brood en olijfjes en verse kruiden (vegetarisch)
Vers gebakken brood met olijfolie, kruidenboter en aioli
Soup du jour: wisselende soep van het seizoen
Pikante gamba’s, gebakken in knoflookolie met Spaanse peper
Risi e bisi: vegetarische risotto met tuinerwtjes
Runderbavette van Henk Broeders met saus van roze peper of chimichurri
Duo van hoenderfilet en pulled chicken met een gevogelte saus
Rosé gebakken tonijnfilet met pittige mango salsa
Vangst van de dag: dagelijks wisselend visgerecht
Mediterrane quiche geserveerd met Feta en brood (vegetarisch)
-
Dame Blanche: vanille ijs met slagroom en saus van Belgische chocolade
Pina Colada: kokos-ijs met ananascompote en kokos-rum room
Kaasplankje, vier stuks van onze biologische kazen met brood en garnituur
Wijnselectie los per glas bijpassend bij het gerecht
Wijnselectie “Premier” los per glas bijpassend bij het gerecht
Bitterballen 8 stuks met mosterd
Bittergarnituur 10 stuks
Vegetarische bittergarnituur
Mais ”ribs” met kaassaus en pittige dip