ETEN & DRINKEN
Duo van licht gerookte gravad lax en rivierkreeftstaartjes met een grapefruit dressing of Steak Tartaar, klassiek bereid met kwarteleitje en mayonaise Aspergesoep met vulling van asperge-ravioli Kogelbiefstuk van Broeders met saus van rode wijn en Arabica koffiebonen of Vangst van de dag met verse asperges Parfait van framboos met gepocheerde perzik en crumble van stroopwafel of Kaasplankje, vier stuks van onze biologische kazen met brood en garnituur +3.75 € 6.75 € 16.50 € 14.75 € 15.75 € 14.50 € 13.75 € 15.50 € 15.75 € 32.75 € 25.75 € 25.50 € 32.75 € 33.50 € 23.50 Alle hoofdgerechten worden geserveerd met seizoen groenten, frietjes en mayonaise Extra portie friet € 3.75 € 12.50 € 12.50 € 13.25 € 15.75 € 21.00 € 27.00 Tataki van gemarineerde tonijn in ponzu met een citrus-dressing of Klassieke rundercarpaccio met pesto en Parmezaan Soup du jour: wisselende soep van het seizoen Kogelbiefstuk van Henk Broeders met een rode portsaus of Vangst van de dag: dagelijks wisselend visgerecht Parfait van framboos met gepocheerde perzik en crumble van stroopwafelL'Orangerie Keuzemenu
Voorgerecht
Tussengerecht
Hoofdgerecht
Dessert
Vers gebakken brood met olijfolie, kruidenboter en aioli
Proeverij L’Orangerie: tataki van tonijn met kalamata-olijf creme, carpaccio rol en eendenborstfilet met gekarameliseerde rode biet.
Carpaccio met pesto-mayonaise, rucola en Parmezaan
Gravad lax met knolselderij, rivierkreeftstaartjes en dressing van grapefruit
Tomatencarpaccio, Burrata en vinaigrette van balsamico en vijg (vegetarisch)
Soup du jour: wisselende soep van het seizoen
Ravioli gevuld met geitenkaas en honing met saus van verse tomaat en basilicum
Pikante gamba’s, gebakken in knoflookolie met Spaanse peper
Rib-eye steak (250 gr) met roast aardappel, ovengroenten en pepersaus
Combinatie van eendenborstfilet en confit de canard met sinaasappelsaus
Kogelbiefstuk van Broeders met saus van rode wijn en Arabica koffiebonen
Gebakken zeetong met beurre noisette en kappertjes
Rundertournedos met keuze uit truffelsaus of bearnaisesaus
Shaksuka met foccacia crostini en rucola (vegetarisch)
-
Dame Blanche: vanille ijs met slagroom en saus van Belgische chocolade
Scroppino: frisse combi van prosecco, citroensorbetijs en wodka
Aardbeien Romanoff; met vanille-ijs en romige aardbeien-saus met wodka
Kaasplankje, vier stuks van onze biologische kazen met brood en garnituur
Wijn arrangement 3 gangen
Wijn arrangement 4 gangen
L’ Orangerie Kermismenu 52.50
-
-
-
-