ETEN & DRINKEN
Gemarineerde zalm met knolselderij, rivierkreeftstaartjes en dressing van grapefruit of Klassieke rundercarpaccio met mayonaise van zongedroogde tomaat, rucola en Parmezaan Soup du jour: wisselende soep van het seizoen Runder steak van “Bij Broeders” met groene pepersaus of Vangst van de dag: dagelijks wisselend visgerecht Dessert van de chef of Kaasplankje, vier stuks van onze biologische kazen met brood en garnituur +3.75 € 6.75 € 13.75 € 14.75 € 15.75 € 16.25 € 13.75 € 14.50 € 15.75 € 23.50 € 24.50 € 24.75 € 25.50 € 26.75 € 32.75 Alle hoofdgerechten worden geserveerd met seizoen groenten, frietjes en mayonaise Extra portie friet € 3.75 € 11.75 € 12.50 € 12.75 € 15.75 € 21.00 € 27.00 € - € - € - € -L'Orangerie Keuzemenu
Voorgerecht
Tussengerecht
Hoofdgerecht
Dessert
Vers gebakken brood met olijfolie, kruidenboter en aioli
Salade van gegrilde courgette met pesto van munt en amandel en verse kaas met olijf
Carpaccio met mayonaise van zongedroogde tomaat, rucola en Parmezaan
Gravad laks met knolselderij, rivierkreeftstaartjes en dressing van grapefruit
Proeverij L’Orangerie: tataki van tonijn met kalamata-olijf creme, carpaccio rol en eendenborstfilet met gekarameliseerde rode biet
Soup du jour: wisselende soep van het seizoen
Ravioli gevuld met geitenkaas en honing met saus van verse tomaat en basilicum
Pikante gamba’s, gebakken in knoflookolie met Spaanse peper
“Coquilles” van koningsboleet met saus van miso (vegetarisch)
Gepekeld speenvarkenfilet met pruimen en een cognac-jus
Combinatie van eendenborstfilet en confit de canard met sinaasappelsaus
Vangst van de dag: dagelijks wisselend visgerecht
Surf en Turf: duo van rundertournedos en coquilles met bearnaisesaus
Rib-eye steak (250 gr) met roast aardappel, ovengroenten en pepersaus
-
Dame Blanche: vanille ijs met slagroom en saus van Belgische chocolade
Tiramisu met mascarpone-room, langevingers met limocello en lemoncurd
Crème Brûlèe geserveerd met karamel-zeezout ijs
Kaasplankje, vier stuks van onze biologische kazen met brood en garnituur
Wijn arrangement 3 gangen
Wijn arrangement 4 gangen
L'Orangerie valentijn 2025
Steak tartaar, op klassieke wijze bereid en met een kwarteleitje of Sashimi van verse zalm en tonijn met gefrituurde tijgergarnaal of Salade van geitenkaas met walnoot
Lente-ui soep met ravioli gevuld met krab
Surf en Turf: tournedos en coquille met rode wijnsaus
of
Vangst van de dag
of
Rouleau van aubergine met paprika, tomatensaus en ricottaPavlova met roodfruit en crumble van witte chocolade