Brasserie Restaurant | lorangerietilburg.nl

MENUKAART

Bij L'Orangerie zal iedere gast zich welkom voelen en zich kunnen vinden in onze menukaart. Een ruime keuze voor de vlees en vis liefhebber en uiteraard zijn wij onze vegetarische gasten niet vergeten. Wij werken vaak samen met lokale ondernemers, wij zijn trots op wat Brabant te bieden heeft.

Bekijk het menu

Reserveer direct

WAT ONZE GASTEN ZEGGEN

Huub Jacobs

Geweldige 4- keuze menu

Heerlijk gegeten. Erg leuke bediening en een mooie entourage. Zeker voor herhaling vatbaar. En dan te bedenken dat ze een Social Deal hebben!

Kees Loon

Het was top

Wij waren uitgenodigd door mijn broer om zijn verjaardag te vieren. Een 4 gangen diner. Voortreffelijk van smaak en eetbare porties. We konden het menu zelf samenstellen. Ruime keuzes per gang. Een zeer gastvrije bediening maakte deze culinaire avond tot top avond.

Marie Louise

Een heerlijke verrassing

Bij binnen komst was er een hartelijk welkom, netjes naar de tafel gebracht, super bediening en het eten was voortreffelijk, dat zelfde geldt voor de aanbevolen wijn, kortom voor herhaling vatbaar.

Santo Barilla

Zoals het hoort

Het interieur is verzorgd en sfeervol. De kaart biedt genoeg mogelijkheden en het personeel is ontzettend vriendelijk en gemanierd. De gastheer die ons ontving (kale man met bril) heeft ons de gehele avond perfect bediend, ondanks de drukte.

Morgen Internet - Zorgeloos website