Brasserie Restaurant | lorangerietilburg.nl
Schrijf u in voor onze nieuwsbriefKlikhier
TEST

WELKOM BIJ L’ORANGERIE. ETEN, DRINKEN EN BELEVEN IN HARTJE TILBURG

L'Orangerie is een typisch Tilburgs restaurant. Wij, Jan & Marc en ons team, bieden u een culinair avondje uit in een gemoedelijke Brabantse sfeer waar de gast echt centraal staat! Wij zijn er voor groepen, stelletjes en gezinnen. Iedereen is welkom! Lekker laagdrempelig qua prijs en toch op goed niveau dineren! Van ons L'Orangerie menu en seizoensgebonden specialiteiten, tot een 3 of 4 gangen menu door u samengesteld! Gewoon lekker vers en lokaal. Eet smakelijk!


DE TUINKAMER

Voor familie-aangelegenheden, een diner-vergadering of bedrijfspresentaties kan er een apart gedeelte dat ruimte biedt aan +/- 35 personen gereserveerd worden, de Tuinkamer. U zorgt voor het gezelschap, wij doen de rest!

TOEGANKELIJK EN
DIVERS

HEERLIJK, EERLIJK EN LOKAAL

Wij zijn trots op ons Brabantse land en de streek waarin wij leven. Dit laten wij dan ook graag terugkomen in onze producten die wij zelf selecteren. Wij werken samen met lokale vers leveranciers.

ONZE KEUKEN

Onze keuken is Frans-Mediteraan met wereldse invloeden. Wij serveren vooral klassieke gerechten maar met een moderne twist. Wij bieden seizoensgebonden producten en dus gevarieerde gerechten.

3- OF 4-GANGEN L'ORANGERIE MENU

Om onze gasten nog beter culinair en op maat te verwennen bieden wij sinds kort het L'Orangerie menu: U stelt zelf uit onze kaart uw 3 of 4 gangen menu samen, smakelijk!

 

GROEPEN OF EVENTS VASTLEGGEN?